Featured

Hauskat ja erikoiset tavat sisustaa portaat vuonna 2020

“Porrasmatot luovat yhden klassisimmista trendeistä kodin sisustamisessa” 

Tyylikäs ja moderni koti kuvastaa omistajansa luovuutta ja mieltymyksiä. Sisustusta pohtiessaan omistaja kuvastaa tuota persoonallista tyyliään kodin jokaisessa kulmassa vessasta keittiöön. Jokainen kodin kulma saa erityistä huomiota. Joskus kuitenkin portaikot unohdetaan tai niihin ei kiinnitetä tarpeeksi huomiota, vaikka sinulla olisi hyvä tilaisuus kuvastaa omaa tyyliäsi. 

Kuinka tehdä portaista näyttävä kulmaus kotonasi? 

Tämä tila ansaitsee yhtä paljon huomiota kuin muut tilat. Vain muutamalla yksityiskohdalla se voi kaunistaa koko kotisi. Tässä muutamia tapoja, joilla voit muuttaa portaikon silmiinpistäväksi tilaksi: 

  1. Värit- Voit aina leikkiä väreillä portaikossa. Kolot tuovat eloa tilaan. Jos kotisi on neutraalin sävyinen, anna portaikolle kirkkaan värinen tyyli. Maalaa portaat tummalla värillä. Tämä saa ne nousemaan esiin muusta tilasta ja tekee niistä näyttävän näköiset. Toisaalta jos kotisi on teemaltaan tumma, voit maalata portaat vaalealla värillä, joka antaa niille coolin ja tyylikkään efektin. 
  2. Kasvi tai kukkavaasi- Vaasi on kaunis itsessään. Huomiota herättävä esine, joka löytyy useista kodeista ja tuo tilaan luonnollista kauneutta. Eli miksi et hankkisi yhden, tai muutaman, portaikkoosi. Vaasi täynnä raikkaita kasveja tai kukkia tai jopa tyhjillään tekee varmasti portaista kauniin näköiset. Vaasi toimii portaiden koriste-esineenä. 
  3. Porrasmatot- Porrasmatot ovat yksi klassisista kodinsisustuksen trendeistä. Visuaalisen tyylin lisäksi porrasmatot lisäävät portaiden mukavuutta. Ne luovat pehmeyttä kovalle pinnalle ja portaiden kulmiin. Ne vähentävät liukastumisia ja niiden intensiivisyyttä. Jos kotonasi asuu lapsia tai vanhuksia, porrasmatot ovat välttämättömyys, koska ne ehkäisevät liukastumisia ja kaatumisia jonkin verran. Porrasmatot lisäävät myös ripauksen eleganssia kotiisi. Eli kokeile koristaa portaasi matoilla. 
  4. Maalaukset- Maalaukset ja taulut tekevät kodista kauniin näköisen. Voit asettaa yhden tai enemmän portaidesi seinälle, jos haluat koristaa aluetta enemmän. Maalaukset lisäävät väriä tilaan. Ne viimeistelevät tyylin tietyssä ympäristössä tehden sisustuksesta taiteellisen ja tyylikkään. Valitse vain oikea koko ja olet valmis! 
  5. Valonauhat- Kotisi huoneiden sisustaminen valonauhoilla on noussut suosituksi trendiksi. Voit joko reunustaa portaat valoilla tai kirjoittaa haluamasi tekstin portaiden seinille ja näin tuoda esiin ajatuksiasi. Voit myös käyttää valoja lasipulloissa, jotka asetat portaisiin. Ne valaisevat aluetta ja saavat portaat hohtamaan. Valot kääntävät kenenkä tahansa katseen. 
  6. Puulattia- Jos haluat antaa portaille uniikin tyylin, valitse puinen lattianpäällyste. Tämä lattianpäällinen saa tilan pistämään silmään muusta alueesta. Se antaa portaille kotoisan lookin yhdessä ajattoman ja tyylikkään viimeistelyn kanssa. Useimmat puiset lattianpäälliset on rakennettu niin, että niissä on rakoja, jotka päästävät ilman niiden ale. Voit myös asettaa valoja näihin väleihin ja piristää portaita. Ne tekevät portaista luksustasoisen näköiset. Lisäksi ne ovat kestävät ja helppohoitoiset. 

Yhteenveto

Kun sisustat kotiasi, portaikkojen suunnittelu on aina hyvä idea, koska tällä alueella tulee olemaan paljon kulkua. Itseasiassa portaikot ovat yhä enemmän ja enemmän sisustuksen keskiössä, koska ne ovat tärkeässä osassa ensivaikutelman luonnissa vieraillesi. Portaikot ovat potentiaalisia koko kodin tyylin luomisessa. Valitsemalla parhaat yksityiskohdat teet portaikoista mahtavan näköiset. Eli hankit sitten porrasmatot, valot, ym. sisustaaksesi portaat parhaalla mahdollisella tavalla anna kotisi loistaa. 

Author Image
Reed Hamilton

Mason Reed Hamilton: Mason, a political analyst, provides insights on U.S. politics, election coverage, and policy analysis.